FAQ

Tuleeko lapsille ohjelmaa tai lapsiparkkia?

Kyllä, Accessissa myös lapsesi viihtyy. Lauantaina Valion tiedekoulu tulee pitämään tiedepajoja sekä Lahjan Tytöt lapsiparkkia 9-15. Myös Aurajoen Nuorkauppakamarin oma maskotti Seppo Ankka viihdyttää lapsia päivän aikana. Alaikäraja lastenohjelmiin 4 vuotta. Hinta 15 €/lapsi (sis. koko päivän ohjelman). Lounas ei sisälly hintaan. Lasten lounaan hinta on alle 9-vuotiaille 4,40 euroa ja 10-13-vuotiaille 8,75 euroa.  

Jos lapsia osallistuu riittävästi, ohjelmat toteutuvat. Ilmoita osallistuvat lapset Lyytin lomakkeella 9.8. mennessä. Ohjelman järjestämisestä päätetään elokuun puolivälissä.

Miten Covid19-tilanne huomioidaan kokousjärjestelyissä? 

  • Kokoushotelli Marinassa on mm. lisätty siivousta ja desinfointiaks tarkemmin hotelliketjun käytännöt heidän omasta Covid19-ohjeistuksestaanhttps://www.radissonhotels.com/en-us/social-responsibility/health-safety 
  • Lounas ja gaala järjestetään pöytiintarjottuna ja gaalassa pöytien väliin jätetään normaalia suurempi tila. 
  • Kokoustilojen kapasiteetti otetaan käyttöön luokkahuonemuotoa vastaavasti, mutta ilman pöytiä, jolloin rivivälit ovat suuret. 
  • Osaan ohjelmasta vaaditaan ennakkoilmoittautuminen sen varmistamiseksi, että tila ei tule liian täyteen. Ennakkoilmoittautuminen ohjeistetaan ja avataan myöhemmin (noin elokuun puolivälissä). 

Miksi avecille ei ole mahdollista valita kamaria? Miten ilmoitan avecini kamarin?

Jokaisen kamarilaisen tulee tehdä oma rekisteröinti, koska jos rekisteröinnin tehnyt henkilö peruu ilmoittautumisen, myös avecin ilmoittautuminen peruuntuu

Avecini on toisesta kamarista, miten pääsemme gaalassa samaan pöytään istumaan?

Jos haluat istua avecisi  kanssa samassa pöydässä, laita Lyyti-lomakkeella Terveiset järjestäjälle -kohtaan avecisi nimi sekä kumman kamarin pöydässä haluatte istua.

Kuvataanko tapahtumassa?

Aluevaalikokous viikonlopun aikana otetaan valokuvia Aurajoen Nuorkauppakamarin, Alue A:n ja SNKK:n sisäiseen ja ulkoiseen käyttöön, markkinointiin ja viestintään. Kokousvierailijoita pyydetään huomiomaan tämä.