FAQ

Tuleeko lapsille ohjelmaa tai lapsiparkkia?

Kyllä, Accessissa myös lapsesi viihtyy. Lauantaina Valion tiedekoulu tulee pitämään tiedepajoja sekä Lahjan Tytöt lapsiparkkia 9-15. Myös Aurajoen Nuorkauppakamarin oma maskotti Seppo Ankka viihdyttää lapsia päivän aikana. Alaikäraja lastenohjelmiin 4 vuotta. Hinta 15 €/lapsi (sis. koko päivän ohjelman). Lounas ei sisälly hintaan. Lasten lounaan hinta on alle 9-vuotiaille 4,40 euroa ja 10-13-vuotiaille 8,75 euroa.  

Jos lapsia osallistuu riittävästi, ohjelmat toteutuvat. Ilmoita osallistuvat lapset Lyytin lomakkeella 9.8. mennessä. Ohjelman järjestämisestä päätetään elokuun puolivälissä.

Miten Covid19-tilanne huomioidaan kokousjärjestelyissä? 

  • Kokoushotelli Marinassa on mm. lisätty siivousta ja desinfointia, ks tarkemmin hotelliketjun käytännöt heidän omasta Covid19-ohjeistuksestaan: https://www.radissonhotels.com/en-us/social-responsibility/health-safety
  • Varaamme kokouspaikalle käsidesiä sekä trade show -alueelle kertakäyttöhanskoja. Kokoustoimistosta on myös mahdollista saada kasvomaskeja.
  • Gaala järjestetään pöytiintarjottuna ja gaalassa pöytien väliin jätetään normaalia suurempi tila.
  • Lounas järjestetään pöytiintarjottuna, mikäli kokouksen aikaan tälläinen ohjeistus ravintola-alalla on voimassa. Muutoin lounas on buffet-muotoinen, mutta tilaa on runsaasti ja käsidesiä on tarjolla (ei syötäväksi).
  • Kokoustilojen kapasiteetti otetaan käyttöön luokkahuonemuotoa vastaavasti, mutta ilman pöytiä, jolloin rivivälit ovat suuret.
  • Osaan ohjelmasta vaaditaan ennakkoilmoittautuminen sen varmistamiseksi, että tila ei tule liian täyteen. Ennakkoilmoittautuminen avataan rekisteröinnin päätyttyä ja linkki siihen lähetetään kaikille rekisteröityneille.
  • Kokoustiloissa on kokoustiimiä valvomassa, etteivät tilat tule liian täyteen.
  • Kokousohjelma on suunniteltu niin, että ruuhkia syntyisi mahdollisimman vähän. Valtaosa ohjelmista esimerkiksi päättyy eri aikaan.
  • Gaalaan saapuminen järjestetään tarvittaessa porrastetusti. Tästä tiedotetaan myöhemmin. Ruuhkan välttämiseksi gaalatilaan on tulossa kaksi sisäänkäyntiä ja kaksi baaritiskiä.

  Miten voit itse vaikuttaa siihen, että kokouksessa on kaikilla turvallista? Tutustu alla olevasta linkistä SNKK:n koronaohjeeseen.
  SNKK koronaohje syksyn 2020 kokouksiin osallistuville

Miksi avecille ei ole mahdollista valita kamaria? Miten ilmoitan avecini kamarin?

Jokaisen kamarilaisen tulee tehdä oma rekisteröinti, koska jos rekisteröinnin tehnyt henkilö peruu ilmoittautumisen, myös avecin ilmoittautuminen peruuntuu

Avecini on toisesta kamarista, miten pääsemme gaalassa samaan pöytään istumaan?

Jos haluat istua avecisi  kanssa samassa pöydässä, laita Lyyti-lomakkeella Terveiset järjestäjälle -kohtaan avecisi nimi sekä kumman kamarin pöydässä haluatte istua.

Kuvataanko tapahtumassa?

Aluevaalikokous viikonlopun aikana otetaan valokuvia Aurajoen Nuorkauppakamarin, Alue A:n ja SNKK:n sisäiseen ja ulkoiseen käyttöön, markkinointiin ja viestintään. Kokousvierailijoita pyydetään huomiomaan tämä.