Keynote-puhujat

Puhujamme ovat Esko Valtaoja, Terhi Mäkiniemi ja Vesa Nissinen sekä yhteispuheenvuorossa Kisu Korsi ja Tuukka Simonen

Esko Valtaoja

Avaruustähtitieteen emeritusprofessori

 

TULEVAISUUS ON SAAVUTETTAVISSA – Kokouksemme tähtipuhuja on suosittu esiintyjä ja puhuja Esko Valtaoja.

Lue lisää

Lue Eskon haastattelu

Terhi Mäkiniemi

Henkilöstökouluttaja ja toimittaja 

 

SAAVUTA ITSESI – Terhi Mäkiniemi tarjoaa rentoutushetkiä kokouspäivään

Lue lisää

Vesa Nissinen

KT, dosentti, eversti (evp)

 

SYVÄJOHTAMINEN – Vesa Nissinen käsittelee syväjohtamisen näkökulmaa henkilökohtaisessa saavutettavuudessa

Lue lisää

Handelsbanken ja Liedon Säästöpankki

Saavuta menestyksen avaimet

 

Pankkipuheenvuorossamme pohditaan sijoittamista ja pk-yrittäjyyttä, jota käsitellessä ei voida myöskään ohittaa käsillä olevaa markkinatilannetta. Pohditaan, miten saavutamme menestyksen avaimet poikkeustilasta huolimatta?

Koronapandemia näkyy voimakkaasti maailmantaloudessa. Markkinoiden kehitys on edelleen arvaamatonta, mutta pahin myllerrys lienee jo takanapäin. Elämää markkinoilla on koronan jälkeenkin, ei siis jäädä tuleen makaamaan!

Keskustellaan säästämisestä ja sijoittamisesta sekä siitä, miten tällainen poikkeustilanne kannattaa huomioida omassa sijoitusstrategiassaan. Lisäksi kurkataan siihen, miltä pk-yritysten arki näyttää rahoituslaitosten silmin nyt ja mitä arvioidaan siintävän horisontissa?

Kisu Korsi & Tuukka Simonen

Ammattilaisten vinkit tyylikkääseen pukeutumiseen

 

Kisu Korsi on suomalainen muotisuunnittelija, joka tunnetaan pääasiassa upeista ja uniikeista juhlapuvuistaan sekä kansainvälisen elegantista ja naisellisuutta korostavasta tyylistään suunnittelijana. Puheenvuorossaan hän tulee  johdattamaan meidät erityisesti juhlapukeutumisen saloihin.

Herrainpukimon Tuukka Simonen on tunnettu pukeutumisen ammattilaisena ja nyt hän kertoo meille kuinka kompaktilla vaatekaapilla ja pienillä muutoksilla saadaan aikaan edustuskelpoinen asukokonaisuus tilanteeseen kuin tilanteeseen.