Koulutukset ja valmennukset

START-KOULUTUS 

Koulutus sinulle, joka olet vasta tullut nuorkauppakamariharrastuksen pariin tai kiinnostunut siitä! Mitä oikein on nuorkauppakamaritoiminta? Mitä ovat ne paljon puhutut työelämähyödyt, joita harrastus antaa? Entä kuinka vaikutamme yhteiskuntaan? Mitä nuorkauppakamarissa voi oikein tehdä? Kai tiesit, ettei kyseessä ole poliittinen järjestö, hyvävelikerho tai elinkeinoelämän järjestö, vaan työelämässä aktiivisten nuorten oppimis- ja kehittymisjärjestö ja osaajien verkosto?   

START-koulutus on tiivis ja vuorovaikutteinen poikkileikkaus nuorkauppakamaritoiminnasta. Kaikki nuorkauppakamarilaiset käyvät START-koulutuksen liittyessään kamaritoimintaan. Koulutus on samalla erinomainen tapa verkostoitua ja tutustua muihin kamarilaisiin. Parituntisen koulutuksen aikana tutustutaan koulutuksen osallistujiin sekä käydään pääpiirteittäin läpi nuorkauppakamaritoiminnan eri osa-alueet, hyödyt ja tasot. Ethän pelkää yhteistyötä ja vuorovaikutteisuutta, koulutuksessa opitaan nimittäin keskustelun ja tehtävien kautta. Takaamme lämpimän ja vastaanottavaisen ilmapiirin. 

START-koulutuksen jälkeen ensikertalaisille suunnattu ohjelma jatkuu First Timers´coctailseilla tulojuhlan yhteydessä Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneella, johon siirrytään koulutuksesta yhdessä (tulojuhlaan lipun tai kokousrekisteröinnin ostaneet). Pelkkä START-koulutus on maksuton. 

Ilmoittauduthan START-koulutukseen mukaan tällä lomakkeella, jotta osaamme varautua tuloosi:   

https://bit.ly/336RAPs 

 

Ilmoittautuminen 4.9.2020 mennessä 

Aika: perjantaina 4.9.2020 klo 17.0019.00  

Paikka:Radisson Blu Marina Palace Hotel 2. krs., Linnankatu 32, 20100 Turku 

 

JCI-KOULUTUS Effective Leadership 

Millaista on vaikuttava johtajuus nyky-yhteiskunnan ja tulevaisuuden haasteissa? Kuinka luoda perusta, jonka pohjalta voi kehittää kykyä motivoida ja johtaa muita kohti yhteisiä pyrkimyksiä? Näihin kysymyksiin vastaa Effective Leadership-koulutus. 

Koulutus sopii kaikille kansallisessa tai alueellisessa virassa aloittaville tai virkaa harkitseville, oman kamarin hallitukseen hakeville, työelämässä johtajana toimiville tai johtajaksi pyrkiville. Koulutus voidaan tarvittaessa järjestää englanniksi. Koulutukseen ilmoittautuminen tapahtuu jci.cc:n kautta. 

Effective Leadership-koulutuksen Accessissa pitää Leea Tolvas, joka toimi Helsingin nuorkauppakamarin puheenjohtajana vuonna 2018. Hän on koulutukseltaan DI-KTM, joka kouluttaja-akatemian, SNKK:n kouluttajapolun, JCI.cc-virallisten koulutusten sekä yli 35:n JC-kokousreissun jälkeenkin keskittyy oppimaan ja opettamaan, niin nuorkauppakamarissa kuin sen ulkopuolellakin. Toista vuosikymmentä rakennusalalla esimiehenä, johtoryhmissä ja eri järjestöissä on tuonut eteen erilaisia johtajia tyyleineen, mutta myös sen tärkeimmän työkalun, peilin, oman johtamiskäsialan tunnistamiseen. 

 

Leea Tolvas

 

Ilmoittautuminen 4.9.2020 mennessä osoitteessa jci.cc  

Aika: lauantaina 5.9.2020 klo 10.00-12.00

Paikka:Radisson Blu Marina Palace Hotel 2. krs., Linnankatu 32, 20100 Turku

 

Strategiapaja – SNKK 2021-2024 strategia ja strategiatyöskentely

Strategiapajassa käydään läpi SNKK 2021-2024 strategiatyöskentelyn etenemistä ja tulevan strategian sisältöä. Samalla on mahdollisuus tuoda esiin omien kamarien mahdollisia strategiatukitarpeita ja sopia niiden osalta jatkosparrausta. Strategiapajan vetää A-alueen strategialähettiläs Jaakko Saari. Tilan kapasiteetti on 32 hlö. Osallistujat otetaan mukaan saapumisjärjestyksessä.

Aika: lauantaina 5.9.2020 9-9.30

Paikka: Kokoustila Virta