Oheisohjelmat 

LASTENOHJELMA 

Aluevaalikokous Accessissa myös lapsesi viihtyy. Lauantaina Lahjan Tytöt tulee pitämään lapsiparkkia klo 9-15. Myös Aurajoen Nuorkauppakamarin oma maskotti Seppo Ankka viihdyttää lapsia päivän aikana. Alaikäraja lastenohjelmaan on 4 vuotta. Hinta 15 €/lapsi. Lounas ei sisälly hintaan. Lasten lounaan hinta on alle 9-vuotiaille 4,40 euroa ja 10-13-vuotiaille 8,75 euroa. 

Jos lapsia osallistuu riittävästi, ohjelma toteutuu. Ilmoita osallistuvat lapset Lyytin lomakkeella 31.8. mennessä.   

https://www.lyyti.fi/reg/access2020_lapsiparkki 

 

SENAATTORI- JA IPP-OHJELMA

Olemme yhdistäneet senaattori- ja IPP-ohjelman. Tapahtuma on avoin myös past presidenteille, seuralaisille ja kunniajäsenille. Startti ohjelmaan kokoushotellin (Linnankatu 32) ala-aulasta klo 9.50 vastaanoton vierestä.

Alkuun pääsemme tutustumaan Visman tiloihin Turun ytimeen ja kuulemme lakiasianjohtaja Samuli Tuomikosken tervehdyksen. Samalla aloitamme päivän maistelemalla kuohuviinejä ANKKojen oman Martin Nordellin (Sommelier, Champagne Master) seurassa. Martin on yksi Suomen parhaista kuohuviiniasiantuntijoista ja tässä koulutuksessa opit varmasti jotain uutta kuplivien ihanasta maailmasta. Maistamme neljä eri kuohuviiniä ja keskustellaan valmistusmenetelmistä, rypäleistä sekä miten tunnistetaan erityyppisiä kuohuviinejä.

Kuohuviinien jälkeen siirrymme omakustanteiselle lounaalle kokoushotelliin. Lounaan jälkeen starttaamme klo 12.30 kokoushotellin aulasta ja suuntaamme kohti Sake Tasting ä ravintola Karu Izakayaan! Saketasting sisältää 5 erilaista juotavaa, joista 4 on sakea ja yksi umeshu. Annokset n. 4 cl. Tastingin vetää Valtteri Willberg, Karun keittiömestari/ravintoloitsija.

Ohjelman hinta 25 euroa maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä etukäteen. Maksimiosallistujamäärä on 20 henkeä.

Ilmoittautuminen: 3.9.2020 mennessä https://www.lyyti.in/ACCESS_senaattorijaippohjelma

Aika: lauantaina 5.9.2020 klo 10.00 alkaen, ohjelma päättyy arviolta klo 14:00

Lisätiedot: Maria Arjonen, puh 0400762016 ja Irene Elläjoki, puh 0503095039

 

TURKU TUTUKSI JUOKSEMALLA

Vauhtisammakon juoksukoulu tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua Turkuun juoksemalla. Tutustumme Tutun jokirannan ja sen lähistön kohteisiin teemalla yrittäjyys ja johtajuus. Lenkin aikana tutustut alueen historiaan ja sen merkittäviin paikkoihin sekä kuulet tarinat nykypäivän menosta. Ohjelma sopii kaikille, jotka pystyvät juoksemaan tunnin ajan (vauhti on hidas ja sisältää pysähdyksiä). Lenkin kesto on noin 75 minuuttia eikä osallistuminen vaadi ennakkoilmoittautumista. Muista vain pakata lenkkivarusteet mukaan!

Ilmoittautuminen: ei vaadi ennakkoilmoittautumista 

Aika: lauantaina 5.9.2020 klo 7-8.15 

Paikka: Juoksulenkki starttaa kokoushotellin ala-aulasta (Linnankatu 32) ja päättyy kokoushotellille.